28 Kas 2012

Etkinlik


  Çok etkileniyorum herkesten çok.Bakıyorum neler neler yapmışlar evdeki malzemelerden.Vayy bee diyorum o kadar!da bu aralar bi gayret bende.Birşeyi çöpe atarken bile acaba birşey olurmu bundan diye bir ampul beliriyor düşünce balonumda.İşte geçenlerde birgün şu bizim zavallı hayvanlarımıza bir ev yapayım dedim.Evcil yaban hepsini doldurduk içine.Bora da yardım ediyor tabi.soracaksınız oynadı mı diye?Belki 2 saat anca.Bu çocuk oyuncak dönemini atlattı.Oyuncak oy-na-mı-yor.Daha sonra bahsedeceğim şu 2 yaş gelişiminden....

5 yorum:

  1. 2 saat cok guzel oynamış annesi. Bu donemde ki cocuklarin dikkat surelerini de hesaba katarsak super ötesi:))
    Etka simdiye kadar en fazla 15-20 dk ilgilenmistir birşeyle.
    Boranin Oyun ve oyuncakla hala arası iyi bence:))

    YanıtlaSil
  2. Canım toplamda iki saat demek istemiştim aslında,yoksa nerdeee?? iki dakika zor odaklanıyor artık.Ben takıldım heralde bu duruma,abartıyorum yine:)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Deniz Baran'a da duyusal havuz hazırlamıştım, şöyle biraz baktı etti, sonra da kendi kafasına göre takıldı. İnsan o kadar emek verince, çocukları çok eğlensin, çok öğrensin istiyor ama bazen her şey tasarladığımız gibi olmayabiliyor. Takılmayın bence. Siz iyi bir annesiniz, elinizden geleni yapıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  4. Toplamda bile olsa 2 saat çok iyi bence canım. Sen bizimkiler saatlerce oynuyor sanıyorsun sanırım :) Yok öyle birşey :) Uzun süreli oynadığı oyunlar var tabii benim oğlumun da, ama her hazırladığım oyun için aynı ilgiyi beklemiyorum. Dikkat süreleri sınırlı sonuçta, 10-15 dk oynasa o bile yeter onlar için.
    Hayvanlarınızın evi çok güzel olmuş bu arada, eline sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim barışıngünlüğü.Bunu sende mi görmüştüm emin olamadım.Oyun ve oyuncak meselesi biraz karışık bizde şu aralar:)

    YanıtlaSil