25 Oca 2013

Bir Dönem Daha Gitti

  Vay be koskoca kış dönemini bitirdik valla.Gerçi ben şu 6 günlük kar tatilinden sonra moddaydım zaten.Miskinliğim başlamıştı.Yarın karne veriyoruz.Emin olun ne alacak olanlarda heyecan var bu sene nede bende.Bi garip çocuklar bu sene , verimsiz.4.sınıf olmak zormuş.Zaten takdir teşekkürde yok!(bugün çok üzüldüler günlerdir hiç yapamadıkları bölmeleriyle hesap yapıyorlarda)

  Valizler hazırlandı.Öyle zorki.Boraya ne alsak ne lazımdır onu da alsammıyla bagajı doldurdum yine.Gelirken birde aldıklarımız olacak.Ben yine iğne üstünde geleceğim onca yolu.Bir gün zengin olursam şöyle ferah bir araba birde ferah bir ev alacağım!

  Neyse planlarla beraber karmaşalık var içimde.Evet seviniyorsun.Çünkü sevdiklerinle olmak , şehirde olmak , istek ve ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilmek çok hoş-ta....bunları başka evlerde çok şey düşünerek alamancılar gibi olmak zor işte.Emrah bugün soruyor *alışmadın mı daha ?diye ama gittikçe zorlaşıyor sanki.

  İlk hedef Borayı bol bol gezdirmek.Daha sonra bahsedeceğim sanki içine kapanık mı- sakinmi kestiremedim.Yaşıtlarıyla olabileceği mekanlara götüreceğim.Bildiniz kış dolayısıyla avmler.Bora gezerken ben köyden indim şehre şöööle bi süzeceğim insanları.Alışmam kısa sürecek.Sonra eyyy be Ankara bi bizi mi sığdıramadın diye hayıflanacak *Emrah biz de yaşıyomuyuz diyeceğim?Herşeyi almak isteyecek , herşeyden yemek isteyeceğim.Arkadaşlarımı görecek ailelerimize vakit ayıracağım akşam yürüyüşlerne çıkacağım , marketlerde boş boş gezeceğim .İşte bunları 13 günde yapmam gerek.

  Az önce aldığımız bilgilere göre bakan değişmiş yine.9 yıllık meslek hayatımın 5. bakanı.Ne değişir bilmem! bizim yaza tayinimizin çıkmasını isterim o kadar.Uzun bir tatile çıkıyorum.Beni özleyin anacımmm.....

2 yorum:

  1. ankara'da görüşebilmek dileğiyle anacımm:))

    YanıtlaSil
  2. bazen uzun yol yapasım gelir, şu sıralar olduğu gibi. çocukla yola çıkmak zordur ama severim ben uzun yolu, molaları, arkada oğluşlar uyurken eşimle sohbet etmeyi... Ufff özendim sizee... İyi yolculuklar, sağlıkla sevdiklerinize kavuşun İnşallah.

    YanıtlaSil