17 Eki 2012

Yine Yeniden

  Başlık iç karartıcı,malum konu da öyle.Kuşumun yine kulağı akmakta.Bugün kanamalıya döndü üstelik.Yine koştuk doktora.Dış kulak iltihabı bu seferki.Antibiyotikle başlayacağız tedaviye,geçmezse damlayla devam edeceğiz.Ateşi,huzursuzluğu ve ağrısı yok çok şükür.Sadece akıntı.Ayrıca Sağ kulağındaki tüp düşmüş.Ama onunla ilgili değil tabiki bu durum.
  Bazen abartıyormuyum bilmiyorum ama maşallah Bora çok dirençli bir çocuk.Takip ediyorum (bir tez değil tabiki)kusurlu çocuklar biraz daha dirençli sanki.Neyse durum bundan ibaret.Yarık damağın acısı daha ne kadar sürecek bakalım.
  Bu

8 yorum:

  1. Çok çok geçmiş olsun canım..
    Ben bu işin geçmişini tabiki bilmiyorum ama sıklıkla tekrarlayan bir kulak sorununuz varsa Ankara'ya geldiğinizde NAzmi Hoşal'a görünseniz bi
    Gerçi çocuk kbb cisi değil ama müthiş bi adam
    Tekrardan geçmiş olsun hatta bu son olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler.Ankarada Taşkın Yücel takip ediyor Borayı.Her daim irtibattayız.Hayırlısı bakalım.Bugünlere şükür.

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda iyileşir.

    YanıtlaSil
  3. Canım çok çok geçmiş olsun, Allah'ın izniyle iyileşecek biliyorum. Allah yardımcınız olsun.Güç kuvvet versin Bora'ma.Kesinlikle çok güçlü bir çocuk olduğunu düşünüyorum ben de...

    YanıtlaSil
  4. Çok üzüldüm. Çok gecmis olsun.. Alla acil sifalarversin..

    YanıtlaSil