27 Ara 2012

Bugün Benim Doğum Günüm :)

Evet bugün benim doğum günüm.Sabahtan beri bir şarkı dilimde ve bugün uzun zamandır olmadığım kadar keyifliyim.
Dünya dönüyor sen nedersen de yıllar geçiyor farketmesendeee!!!!
Kabul son bir ayda herşeyi üst üste yaşadım.Üstelik böyle özel günlerde basan hüzne kapımı açmadım.Bugün dünyanın en şanslısı benim.Önce minik yavrularım süpriz yaptı.Nerden öğrendiler bilmiyorum.Tahtayada yazmışlar.
'İyiki doğdun Öğretmenim.Sizi Seviyoruz.Semiha-Emrah-Bora-Aslı'
Yaş 32!
Güldüm tabiki.Sonra ağlaştık!
Öğlen eve geldiğimizde ise kapıyı bir açtım ablasıyla Bora süpriz hazırlamışlar.'İyiki doğdun anne' 'Seni çok seviyorum ' diyen  bir yavrum var.Ağladım tabi yine...



Aslında ne gerek var kutlamları anlatmaya.Uzun lafın kısası yaşlanıyorum işte.Bu kadar yaşa ne sığdırmışım bilmem.Bugün kendimi seyredesim var film gibi.Hatırlamak istediklerim var unuttuklarımın yanında.Ama en çokta şükredesim var yine.Böyle bir yavruya ve eşe sahip olmanın varlığıyla.Tüm sevdiklerim ve sevenlerimin sağlığına.

İyiki doğdun anne şarkısı sürdü akşama kadar.Şevke geldim uzun zamandır çalmayı planladığım şarkıyıda çaldım fülütümde kendime hediye.

İyiki doğmuşum ve iyiki doğurmuşum seni Bora.doğan büyüyor diyeceğim yine.Eskiden bu yaşlar çok büyük gelirken şimdi o yaşlardayım işte.Bora'da büyüyor.Su gibi geçiyor zaman.

Dilerim ömrüme sığdırabildiğim sevenlerimle, ömrümde yapamayıp kursağımda kalan hayallerimin gerçekliğinde , ama sağlık ve huzur dolu bir ömür benim olur.Hepimizin olur:)



6 yorum:

  1. Canım doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğmuşsun, sevgili eşinle evlenmişsin ve bu dünya tatlısı kuşu dünyaya getirmişsin! Allah mutluluğunuzu daim etsin...Ve iyi ki bizim hayatımıza da bir şekilde dokunuyorsun ve bizi de mutlu ediyorsun.
    İyi ki varsın, nice güzel yaşlara...

    Sevgiiler :)

    YanıtlaSil
  2. iyi ki dogdun :) bora'nin resmini de yicem simdi!

    YanıtlaSil
  3. doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte sağlık ve huzurla...

    YanıtlaSil
  4. Dogum gunun kutlu olsun nice saglikli mutlu seneler:) sevdiklerinle ve tatli Boray'la insallah:)

    YanıtlaSil