7 Tem 2011

Hava Değişimleri?

   Malum yaz tatilindeyiz artık.Öğretmen olmanın hep avantajıymış gibi görülen ancak benim için (orda burda geçtiğinden )haddinden fazla uzun olan iki aylık tatilimiz...Neden orda burdayız sürekli?Çünkü görev yaptığımız yer, yazı yalnız geçirebileceğimiz bir yer değil.Bizde o yüzden elimizde pijama poşeti ;bir anne bir kayınvalide gezdik durduk(Allahtan iki ailede aynı şehirde).Şimdi bu pijama poşetine eklenen bir evlat çuvalıyla gezmekteyiz.
   *Oyuncak,bez mendil,alt bezi,alt değiştirme bezi,pamuk,ıslak mendil,önlükler,yedek kıyafetler,battaniyeler,bakım ürünleri,biberonlar,emzik,su termosu,kaşıklar,cam rende,blendr,tencere,kase,saklama kutusu,mama,meyve-sebze.....
  Aklıma şimdilik gelenler....
  Şu an en çok rahat ettiğim yerde , yani ablamın evindeyiz.Söğütte.Yalnız kalmaya alışkın bir çift olarak biraz kafa dinlemek , yalnız kalmak , Bora'yı teyzesine göstermek gibi amaçlarla düştük yola.Dört gün kalıp döneceğiz.
  Oğlum ve onu canından çok seven,bütün malvarlığını ona bağışlayan Teyzesi...
  Hava değişimini üçüncü kez yaşayan Borakuşu burada ya iyileşti yada rahat etti.Bütün öğünlerini bitiriyor , uyuyor.Sadece uyku vakti huysuzlluğumuz maksimum seviyeye ulaştı.
  Söğüt bu yıl daha iyi geldi bana.Kalabalıklaşmış,gelişmiş.Eğer yolunuz düşerse Namlı Osmanlı Konaklarında yemek yemenizi tavsiye ederim.Tek kelimeyle muhteşem.

 

2 yorum: