25 Nis 2013

Tuvalet Mevzuu 6-7.Gün

   5.Gün :
   *Bugün benim çocuğum hayatta yapmaz tezinin son bulduğu günlerden bir tanesi.Tatili ve güneşi fırsat bilip kendimizi sahile attığımız bir gündü.Tedirgindik ama bir yerden başlamalıydı oğlum başka tuvaletlere alışmaya.Neyseki kabullendi.Klozetlere yüzükoyun yapmayı.Erkek evlada sahip olmanın faydasını ilk burada gördüm.
   Gel gelelim zavallı yavrum oyuncakçıda çökmüş kamyonlarla oynarken :
   -Emrah şimdi kaka yapıyomuş! dedim
   -Yok canım Bora dışarda hiç yapmazki , dedi,
   O an Boramız eli pipisinde anneeee kakaaaa diye ağlıyordu.Tut oğlum derken elimi popya bir götürdümki o da ne?İş bitmiş zaten.Allahtan Ordu küçük yer.Hemen arabaya koşalım dedik.Ama biz iki akıllı Bora için hazırladığımız çantayı evde unutmuşuz.Görev dağılımıyla bu işi çözdük.
   Gelgeleleim bizim oğlan bezsiz ilk park deneyimi yaşadı.Aynı zamanda nezlenin verdiği rahatsızlıkla gerrindi , gerdi....


   6.Gün :

  *Sorunsuz sıkıntısız bir gündü.Az kaçırdı anne çişe gidelim dedi.Anne çişe gidelim ama kakam yok dedi.Anne çiş yaparken kitap oku dedi.Anne çişe bunuda şunuda götürücem dedi.Dedi dedi dedi.....

  *Tuvalet fobisi bitti bence bugün.

  *Çişler de artık kaçmıyoz lazımlıktan.Bora bu işi kendisi çözüyor artık.Daha bu mevzunun bitmesine çok var bence.Bıraktık.O bizi yönlendiriyor artık.

1 yorum:

  1. Hehehhe :) Kamyonlara konsantre olmuş annesi naapsın?
    ALıştı paşa artık maşallah daha da düzene girecek inşallah canım.

    YanıtlaSil